Italy/ Sorrento

Blijf op de hoogte en volg Astrid

28 Mei 2007 | Italië, Sorrento

Halloooo!!

Vandaag een dagje vrij in Sorrento! Er waren watersports gepland, maar door de enorme swells is het gecancelled.. helaas! We zouden vanmiddag naar Capri gaan maar ook dat is gecancelled, nu blijven we dus tot vanavond laat in Sorrento. Een fijn klein plaatsje vlakbij Napels, niet te toeristisch (al zijn eigenlijk alle plaasten waar we tot nu toe in Italie geweest zijn best wel erg toeristisch..) en ook betaalbaar, in tegenstelling tot Capri!!

Heb niet zoveel nieuws meegemaakt. Het is nog steeds enorm rustig op de boot voor ons (Sports Team) en daar genieten we dan ook maar van! Ik denk niet dat het voor mij nog druk gaat worden, dat komt pas over een maand (of twee..) en dan ben ik allaaang weg van deze boot...

Ik ga nog even rondlopen hier in het zonnetje, want er moeten altijd twee personen v/d Sports aan boord zijn, en er moet straks dus weer afgewisselt worden.

Weer geen foto's. Sorry! Tot snel!
Ciao!

Mar

• 02 Juni 2007 - 18:28

Johan:

hee Astrid,
    (wat zijn swells?)zo te horen gaat alles goed. nog veel plezier daar en tot over 1 weekje :D

dikke kus je broertje