Bon pasku i felis ana nobo!
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Astrid
19 December 2008 | Venezuela, Caracas
Ook dit jaar ben ik bang dat 't allemaal een beetje aan me voorbij gaat. De afgelopen maand heel druk geweest met gasten aan boord (jaaa, voor de afwisseling is dit!). Sinds twee weken in Isla Margarita. Ook dit gaat een beetje aan me voorbij aangezien er nog geen mogelijkheid is geweest om te 'exploren'. Jammerrr want zag mezelf al gaan met kite & boardje, maar dat komt dan nog wel, desnoods volgend jaar een keertje terug (zonder boot dus)!!
Haha, wel een duikje gemaakt. Vet spannend en helemaal alleen.. onze kapitein had per ongeluk de ankerlijn van de buurman niet gezien en met de zodiac deze in twee stukjes gesneden. Aan mij de eer om als reddende engel de bodem van de marina te inspecteren: GADVERDAMME!! Met 10 cm zicht en verder heel veel groen/bruin om me heen door de modder gekropen op zoek naar een stuk touw met een anker eraan. Best angstig aangezien 't op gevoel moest en ik bij alles wat ik aanraakte al visioenen kreeg van dingen die ik vooral niet tegen wilde komen onder water.. bleghh!! Na ongeveer 15 minuten met strak dichtgeknepen ogen (dit maakte echt geen verschil) anstig naar m'n eigen ademhaling geluisterd te hebben, terwijl m'n handen voorzichtig langs de modder en de stenen op zoek waren naar 'the lost anchor', kwam ik gelukkig de ketting tegen en kon met een brede glimlach weer naar boven om de kapitein en onze buurman blij te maken!
Nu bijna terug naar Curacao waar 't feest rustig doorgaat. Aaghh ja joh, that's the job! Lon: WEL BLIJVEN DUIMEN HOOR, haha!
Bon pasku, felis ana nobo i pura vida!
19 December 2008 - 20:25
Ingrid:
Bon pasku i feliz ana nobo!!!
Tot februari!
Kelly en Ingrid -
19 December 2008 - 21:44
Marjolein:
Aloha!
Goh.....wat een uitzicht...en dat voor noppes! ;) En dan zo ver weg toch nog een beetje een Nl duikervaring... Keep up the good work! Hier zeker geen witte kerst, misschien in Swiss. Zal Skype weer s wat vaker checken, en tot spreeks?!
Kus -
19 December 2008 - 22:20
Lon:
Hey Assie,
Klinkt als een spannend duikje...BRRRR!
Ik blijf duimen!! Hopelijk zie ik je weer snel!
XXXX
Lonnie -
19 December 2008 - 23:34
Bram:
Hi As,
jij ook alvast bon pasku en feliz ana!
X Bram -
20 December 2008 - 09:35
Thijs:
Niet zo klage he, mooi weer duiker!! Valt ook niet mee als je voor het eerst echt werk heb he! Had Leo die lijn doorgevaren?? Hoop j eweer te zien in Feb.!!
Doe die drunken sailor de groeten -
20 December 2008 - 18:31
Jojanneke:
Lekker hoor, beetje pruttelen in de modder! Goed voor je huidje joh, zit je weer helemaal strak in je velletje...
Werkse daar en evengoed een fijne kerst!
Kus,
Ryan en Jojanneke!
23 December 2008 - 13:00
Johan:
hee astrid,
ik wens je alvast een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar.
zoals het er nu uitziet word het niet echt een witte kerst hier, vorige week heeft het wel veel gesneeuwt maar bijna alles is alweer gesmolten... hopelijk valt er nog wat voor de kerst. gelukkig ligt er boven op de bergen nog wel sneeuw, dus kan nog wel snowboarde.
ik spreek je wel weer een keer op skype ofzo :)
kus johan -
24 December 2008 - 20:39
Peet:
Hey As!
Sorry voor de late reactie maar jij ook een hele fijne kerst en gelukkig nieuwjaar!
Tot in 2009! :D
Ohja ik vlieg 26 maart naar Bangkok!! (toch over de boekangst heengekomen ;) )
Kus