Downwindee para Lagoa de Cauipe
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Astrid
29 September 2009 | Brazilië, Cumbuco
Eenmaal bij de laguna zijn de rollen omgedraaid. Wat eerder nog de rescue crew was, zijn nu degenen die de hardste klappen maken op het vlakke water. Alle anderen kijken toe, helpen als het nodig is een handje, drinken uit een verse cocosnoot en genieten van nog weer een dag in Brasil. Tegen de tijd dat de zon bijna onder is worden alle kites en boardjes verzamelt en met enige moeite in de auto gestopt, samen met nog negen personen. Wat een dag, wat een leven hier!!
...ik heb me wel eens laten vertellen dat Brazilie best wel goed is op het gebied van tanden recht zetten, orthodontisten zeg maar. Vol vertrouwen had ik er dan ook een gevonden in Fortaleza. Ten eerste stelde hij me al teleur met het nieuws dat ik zeker nog wel een tot anderhalf jaar hiermee rond zal moeten lopen. Terwijl ik Curacao verliet met de mededeling dat vier maanden wel de max was. Daarna heeft hij wat extra plaatjes op m'n kiezen geplakt, dat was blijkbaar nodig. Was allang blij dat ik ergens terecht kon aangezien de meeste ortho's niet staan te springen om andermans werk af te maken. Begrijpelijk. Probleem is alleen dat alles wat deze beste man fixed ook binnen twee dagen weer afbreekt. Inmiddels ben ik drie keer terug geweest en zijn ook na de laatste keer weer twee plaatjes afgebroken. Dat was met de nieuwste superglue uit Japan... zal wel! Hopeloze zaak dus!!
Al met al ben ik hier nog steeds blij. Heb vorige week een bezoekje gebracht aan de federale politie om mijn visa met drie maanden te verlengen, en dat was goed.
Pura Vida
29 September 2009 - 16:53
Marja:
Hallo Astrid
Alsnog hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.Een beetje laat,sorry daarvoor.
De foto's zien er reuze gezellig uit.Wat heb je toch een heerlijk leven.
Geniet maar van al dat water en strand!!
groeten uit Vught. -
29 September 2009 - 16:57
Kees:
Zus..
Super gaaf.. ben jaloers.. helaas hier van die echte hollandse motregen! Maar hier ook gewoon werken en vliegt de tijd! Doe rustig aan met die kite..
En we faxe..
Kus je broertje. -
29 September 2009 - 18:00
Adri:
Hallo Astrid
Als nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag we wilden gisteren skypen maar ik was pas om 24.15 uur thuis van het werk ja ja we moeten hier wel werken. Veel plezier en we proberen gewoon je nog te skypen groetjes van je allerliefste oompje Adri en tante Hetty -
29 September 2009 - 18:02
Marjolein:
Heeeey!
Dus als ik t goed begrijp ben je je board kwijt en breken de plaatjes uit je mond?! Ach ja, zolang de zon maar schijnt! ;)
Hier de eerste herstbuien, maar drinken uit een kokosnoot waant me in andere oorden :)
Assie, enjoy! Volgens mij ben je aar el goed in, leuke foto's!
KUS -
30 September 2009 - 13:44
Peet:
Hi Assie!!
Klinkt allemaal weer super!! Relaxed dat je board toch nog teruggevonden is.
Jammer van je beugel...hopelijk word dat snel goed gefixed!
Heel veel kiteplezier verder, en natuurlijk ook succes met werken!
En leuke foto's :)
Kus -
28 Oktober 2009 - 19:22
Ryan&Jojanneke:
Aaaaaah, wat zijn wij heerlijk jalours als we dit lezen, klinkt helemaal geweldig Assie!
Geniet er maar op en top van!
Enne..veel succes met je beugelbekkie (voor je eigen bestwil, haha!)
Dikke kussen van ons ;o) -
01 December 2009 - 13:42
Marieke:
He assie,
Hoe is het ermee?
Wanneer heb je weer vakantie?
XX
21 Februari 2013 - 15:11
Ella:
Hallo Astrid,
Ik ken je niet, maar wil je toch graag wat vragen.
Ik kwam toevallig op jou website terecht via een zoekopdracht die ik deed namelijk "kiten in Brasil"
Ik heb jou verhaal gelezen van Brazilie.
Ik wil zelf graag naar Brazilie om te leren kiten.
Hoe ben jij daar terecht gekomen en waar heb je lessen genomen (kitesurf school)
Er is zo'n groot aanbod als je gaat zoeken op internet... weet niet meer wat ik moet doen...:-)
Jou verhaal klonk goed, misschien wil je mij wat info over kiteschool en hotel versturen...?
Alvast heel erg bedankt,
Groeten Ella Muntinga (34) -
21 Februari 2013 - 16:10
Astrid:
Hi Ella, ja kan je zeker wel wat info over kiteschool en hotel versturen!
Stuur even een mail naar amederijk@gmail.com of laat hier je mail adres achter, dan neem ik contact met je op! Grtz, Astrid