Op naar de Dominicaanse...
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Astrid
17 December 2007 | Nederland, Amsterdam
Het is ongeveer twee dagen varen; de laatste tijd staat er wel veel wind en zijn er behoorlijke golven dus dat gaat wel leuk worden! De gasten stappen daar pas aan boord en blijven dan zo een twee weken om hun kerst en oud & nieuw te vieren... en wij maar keihard werken!! Haha!
Als de gasten ergens begin januari terug vliegen, blijven wij nog even op de Dom. Rep. om zelf ook nog te kunnen genieten van het leven daar. En gaan we ergens half/ eind januari terug naar Curacao, maar dan misschien via de Windward's Islands i.p.v. rechtstreeks naar beneden!! Dat zou wel super zijn, heb al wat suggesties gedaan voor leuke stops onderweg!
Nu zijn we dus alle voorbereidingen aan het doen, deze keer moet het natuurlijk ook weer perfect zijn allemaal, om de gasten een onvergetelijke kerst te bezorgen!
Pura Vida!
P.S. Bij deze voor jullie allemaal fijne kerstdagen en een fantastisch 2008 gewenst! Ook voor de jarigen alvast gefeliciteerd, want ga de komende weken geen tijd hebben voor computers etc., sorry!! Maar ben jullie niet vergeten...
18 December 2007 - 07:21
Nienke:
He Assie,
Gaat dus wel lekker met al dat reizen. Zo gaaf zeg! Ik wil ook!!! Gelukkig bijna ff kerstvakantie, alleen helaas niet weg. Ja alleen een weekendje naar Duitsland (ook leuk) hier is t brrrrrr. Elke ochtend krabben! :-s
Dus nu richting Dominicaanse? Leuk! Ben je nou eigenlijk nog samen met die jongen? Of loop ik dan heel erg achter nu ik dat vraag, hahaha.
Kus, Nien -
18 December 2007 - 16:58
Jojanneke:
Haha, inmiddels gelooft natuurlijk nieiieieiemand meer dat jullie nu echt gaan varen he....maar vooruit...bij deze dan toch maar weer een hele goeie reis gewenst!!
Doe voorzichtig, bij ruig weer bind je jezelf gewoon goed vast aan die tobbe... en die piraten zien er misschien wel uit als die Sparrow... je weet 't niet toch?!
Enjoy!! Liefs... -
18 December 2007 - 18:35
Marjolein:
Heeey As!
Tja, geen witte kerst, maar ook geen verkeerde kerst!!! Had je dus best iets relaxter vanuit NL kunnen vertrekken, nu 't allemaal wat later is geworden?! Je camera doet 't wel goed zo te zien, leuk om te zien waar je nou al die tijd rondhangt! En af en toe werkt ....;) Nou, heeel veel plezier! Zal wel hard werken worden als je weer 1 van de weinige bent die niet kotsend over de reling hangt! Enne, naja, hou m'n kadootje dan wel te goed..;)
Dikke Kus!
O ja, en de beste wensen voor 2008! Dat je maar iets vaker 't Spaandse water mag verlaten. -
19 December 2007 - 07:05
Adri:
Wat erg je moet met kerst "werken"in een warm land terwijl wij hier heerlijk met min 5 graden bij de kachel zitten. Astrid fijne kerstdagen en een nog mooier 2008 toegewenst. Dikke kus van je alleliefste oompje Adri.